SL - Zmaj obeležio prvo prolećno kolo! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - ''Zmaj'' obeležio prvo prolećno kolo! (video)

Najbolji igrač 22. kola Super lige Srbije je Filip Stuparević, asistent i dvostruki strelac za ekipu Voždovca u ubedljivoj pobedi nad Napretkom, objavljeno je na staju tog takmičenja.

Fudbaleri Voždovca su u prvom kolu prolećnog dela šampionata na svom terenu slavili protiv kruševačkog Napretka sa ubedljivih 4:0, a najzaslužniji za to bio je upravo Stuparević.

Stuparević je mrežu Napretka pogodio u 19. i 68. minutu, a asistirao je Alenu Mašoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za treći pogodak Voždovca.

Filip Stuparević (18) je rodjen u Beogradu, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom juniorske karijere igrao je za beogradski Rad.

Za ekipu Voždovca nastupa od jula 2016. godine, a ove zime prodat je engleskom premijerligašu Votfordu. On će do kraja aktuelne sezone nastupati za "zmajeve" kao pozajmljeni igrač.

Na 18 ovosezonskih superligaških utakmica postigao je šest golova.

-
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.