SELEKTOR ODABRAO: Sa ovim snagama Srbija napada Dominikansku Republiku (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 22:43

SELEKTOR ODABRAO: Sa ovim snagama Srbija napada Dominikansku Republiku (SASTAVI)

Meč počinje u 22 sata.

Fusbalska reprezentacija Srbije večeras će od 22 ćasa po srednjeevropskom vremenu igrati prvi od dva meča na američkoj turneji. Rival će biti selekcija Domonikanske Republike, a meč se igra u Santo Domingu.

Selektor Ilija Stolica na put je poveo nacionalnu selekciju sastavljenu od igrača iz Superlige uz pomoć Ranka Veselinovića koji je član Vankuvera koji se takmiči u MLS-u.

🇩🇴🆚🇷🇸 | Стартних 1️⃣1️⃣#SrcemSvim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #Orlovi #Srbija #FSS pic.twitter.com/EWuuDK5tVw

Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) January 25, 2021

Ova turneja dobra je prilika da se provere igrači iz nacionalnog šampionata i dali među njima ikma kandidata koji bi u budućnosti mogli da zakorače i do A selekcije sa najkvalitetnijim srpskim igračima, a selektor Stolica se za meč protiv Dominikanske Republike odlučio za sastav Petrović, Vlalukin, Veslinović, Mićević, Urošević, Pejić, Tufegdžić, Nišić, Vukadinović, Birmančević i Lukić. Na klupi su ostali Gordić, Popović, Jevremović, Gajić, Aksentijević, Stevanović, Stojković, Andrejević, Busnić, Aleksić, Makarić i Čović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vozni park Srđana Spiridonovića
Pogledaj vesti o: Twiter,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.