Rukometaši Radničkog 1964 započinju takmičarsku sezonu gostovanjem u Prokuplju

Izvor: KGsport.info, 21.Sep.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog 1964 započinju takmičarsku sezonu gostovanjem u Prokuplju

Prvu utakmicu u novoj sezoni Super B lige Srbije rukometaši Radničkog 1964 odigraće u Prokuplju, gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom Topličanina. Ova utakmica igra se u subotu, 22. septembra od 19 časova u hali „Dr. Zoran Đinđić“.
Kragujevčani u ovu sezonu ulaze sa jasnom namerom da napadnu sam vrh tabele i dođu do mesta koje vodi u viši stepen takmičenja, Super ligu Srbije. U skladu sa tim, ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je tokom leta pojačana nekolicinom iskusnih igrača i povratnika, od kojih se očekuje da svojim iskustvom i kvalitetom doprinesu ostvaranju zacrtanih ciljeva.
Prvi ispit za četu trenera Aleksandra Radosavljevića biće gostovanje u Prokuplju, veoma neugodnoj ekipi Topličanina. Šumadinci su prošle sezone u oba navrata uspeli da savladaju Prokupčane, pa se sa pravom nadaju da će ovu tradiciju uspeti da produže i na predstojećem gostovanju.
– Prva utakmica u prvenstvu je uvek neizvesna, jer svi žele da zabeleže pobedu na startu sezone. Topličanin u svojim redovima ima vrlo iskusne superligaške igrače. Tu su pivotmen Jovanović, bekovi Janićijević i Milutinović, te kadetski reprezentativni golman Stošić, koji predstavljaju veliku snagu Prokupčana, što su pokazali na nedavno održanom turniru u Blacu, kada su u polufinalu pobedili superligašku ekipu Novog Pazara. Uz svo uvažavanje protivnika, mi smo spremni za izazove koji su pred nama i siguran sam da ćemo odigrati utakmicu u visokom ritmu, te ostvariti pobedu i samim tim polako iz utakmice u utakmicu realizovati naš cilj, a to je plasman u Super ligu. – poručio  je šef struke Radničkog 1964 Aleksandar Radosavljević.
Inače, Kragujevčani imaju izuzetno težak raspored na startu sezone. Nakon gostovanja u Prokuplju, očekuje ih meč sa Žitorađom u „Jezeru“, u trećem kolu gostovaće Hajduk Veljku u Negotinu, a u četvrtom u Kragujevac dolazi Dubočica, jedan od glavnih konkurenata u borbi za sam vrh tabele.
Foto: RK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Prva futsal liga: Kalča i Jastrebac otvaraju sezonu na domaćem terenu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Sep.2018, 10:31

U 2. kolu najjače domaće lige u futsalu od južnjaka će domaćini biti niški Kalča u subotu, 22. septembra i Jastrebac u Blacu u ponedeljak, 24. septembra. Mnogo teže zadatke imaće novajlije u Prvoj ligi Vinter sport iz Niša, koji ide “na noge” kragujevačkom Ekonomcu i Vranje koje gostuje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.