Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021, 20:01

Pozitivan remi Partizana: Rikardo namirio pravdu, crno-beli mogu sa Sočijem (VIDEO)

Ruski tim poveo iz nepostojećeg penala, srpski predstavnik u Beograd nosi aktivan rezultat - 1:1

Može Partizan da igra sa Sočijem. Može i da ga izbaci. Prednost posle prvog meča nema, ali ima saznanje da je ravnopravan sa petoplasiranim timom prethodnog prvenstva Rusije. Ono što u poslednjih godinu i po dana na terenima tamošnje Premijer lige nisu uspeli Spartak, Dinamo, Lokomotiva, CSKA i Krasnodar, crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jesu. Ostali su na nogama posle gostovanja na Fišt stadionu i povećali šanse da narednog četvrtka u Humskoj urade ono što su mogli već na obali Crnog mora, samo da su bili otresitiji.

Prvi susret trećeg kvalificionog kola za Ligu konferencija pamtiće se po fudbalskoj pravdi u režiji Lazara Markovića i Rikarda Gomeša. Njihova koprodukcija poništila je previd moldavskih sudija koje su sredinom drugog poluvremena pogurale domaćina ka nezasluženoj prednosti iz vrlo spornog, po mnogima čak i nepostojećeg jedanaesterca – 1:1.

Dve trećine meč je ličio na uspavanku, sa tek po kojom akcijom vrednom pažnje, da bi glavni arbitar Dumitroi Muntean na asistenciju Vasilija Ermišina preinačio prvobitnu odluku da start Igora Vujačića nad Sergejom Terekovim nije bio za najstrožu kaznu. Pitanje je da li je uopšte bio faul, jer je levi spoljni Sočija zapeo za nogu štopera crno-belih. Čak i da je Muntean ocenio taj duel prekšajem Crnogorca – a to se na snimku ne primećuje – start je počeo van kaznenog prostora. Usledila je konsultacija sa linijskim sudijom, on je savetovao Munteana da upre prsotm na belu tačku, odakle se najzvučniji pojedinac Sočijevog tima Kristijan Noboa postarao da uopšte bude zaveden kao prisutan na utakmici.

Tek onda, kad je upao u problem, rezultatski zaostatak, sastav Aleksandra Stanojevića odlučnije je krenuo napred. Bila je dovoljna samo jedna akcija nalik nekima sa prethodnih utakmica da crno-beli matiraju Nikolaja Zobolotnija. Kapiten Marković je probio desnom stranom, pretrčao Matea Barića, ubacio u peterac, a Rikardo potvrdio kakav je realizator. Četvrti gol postigao je napadač sa Zelenortskih Ostrva i dao nadu crno-belima kako Soči može da se matira.

Uskoro opširnije...

KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA - 3. KOLO

SOČI – PARTIZAN 1:1

/Noboa 66 pen - Rikardo 73/

Soči

Stadion: „Fišt“

Gledalaca: 500

Sudija: Dumitri Muntean (Moldavija)

Žuti karton: Barać (Soči), Urošević (Partizan)

SOČI (3-4-2-1): Zabolotni – Rodrigao, Barać, Prokin – Margasov, Calagov, Burmistrov, Terekov - Noboa, Popov – Duganždić. Trener: Vladimir Fedotov.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Marković, Natho, Pantić – Rikardo. Trener: Aleksandar Stanojević.

*** KLADI SE UŽIVO ***

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stanojević: Diskutabilan penal! Nije bilo prijatno, a ni sportski

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021

Pantić i Popović uvereni u prolaz Partizana u plej-of Lige konferencija..Glavni utisak u taboru Partizana posle gostovanja Sočiju je nepostojeći penal. Domaćin je poveo na asistenciju moldavskog sudije i to najviše smeta crno-belima, jer je opšti utisak da su odlično parirali ruskom timu...Na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.