Potvrđeno - Hrvati doneli odluku, da li će ABA prepisati? (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - Hrvati doneli odluku, da li će ABA ''prepisati''? (foto)

Košarkaški savez Hrvatske saopštio je danas da je prekinuo sva takmičenja zbog pandemije korona virusa i da neće biti proglašen šampion niti će biti određen poredak u sezoni.

Kako se navodi na sajtu Saveza, odluka je doneta prema preporuci nadležnih, u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

"U ligama koje vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hrvatski košarkaški savez, neće se proglasiti prvak niti određivati poredak, a u sezoni 2020/2021 u svakoj ligi nastupiće isti klubovi koji su nastupali u sezoni 2019/2020", navodi se u saopštenju.

Uprava Saveza, Komisija za takmičenje i predstavnici klubova su bili u stalnom kontaktu i posle konsultacija predlog o prekidu takmičenja je jednoglasno prihvaćen.

Kako se navodi, ta odluka se u zavisnosti od okolnosti i preporuka nadležnih civilnih vlasti delimično može promeniti.

-

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.