Pokuševski na treningu Srbije FOTO

Izvor: B92, 05.Avg.2022, 20:37

Pokuševski na treningu Srbije FOTO

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski pojavio se na treningu reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi.

Košarkaš Oklahome nije dobio dozvolu Oklahome da se pridruži selekciji Svetislava Pešića koja želi da ga zadrži tokom leta.

Ista je situacija i sa novopečenim članom Majamija Nikolom Jovićem.

"Za Pokuševskog i Jovića nismo dobili dozvole klubova, koji žele da njih dvojica rade tamo i spremaju se za sezonu", rekao je Pešić nedavno na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za medije.

Pripreme Srbije se nastavljaju i bez njih, kao i bez Bogdana Bogdanovića koji se oporavlja od povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pokuševski posetio trening reprezentacije

Izvor: RTS, 05.Avg.2022

Srpski košarkaš iz redova Oklahome Aleksej Pokuševski posetio je trening reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi. . Pokuševski nije sa "orlovima" jer nije dobio dozvolu svog tima da se priključi grupi koju je okupio selektor Svetislav Pešić...Međutim, to ga nije sprečilo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.