PROMAŠAJ GODINE U PREMIJER LIGI: Bio je sam na dva metra od gola, a onda se OBRUKAO za sve pare (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMAŠAJ GODINE U PREMIJER LIGI: Bio je sam na dva metra od gola, a onda se OBRUKAO za sve pare (VIDEO)

Promašio je prazan gol sa dva metra.

Ekipe Barnlija i Njukasla su sinoć odigrali poslednji meč 13. kola Premijer lige, a utakmicu je obeležio detalj iz 50. minuta kada je Met Riči, fudbaler "svraka", promašio prazan gol iz peterca. Ipak, na njegovu sreću, gosti su uspeli da ostvare trijumf (1:2) autogolom Mija i golom Klarka, dok je utešni pogodak za Barnli postigao Sem Vouks.

Mesec dana kasnije Zvezdin defanzivac objasnio kako je promašio sjajnu šansu na Enfildu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

POSLE SKANDALOZNE GREŠKE U HUMSKOJ: Golmana Dinama TERAJU iz Vranja! (VIDEO+FOTO)

Njukasl se posle ove pobede nalazi na 13. mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova, dok je Barnli ostao na 17. poziciji sa tri boda manje.

Neverovatan promašaj Ričija možete videti u sledećem prilogu.

Surely the miss of the season so far by Matt Ritchie. Oh my. pic.twitter.com/7ws2anmLqp

— Natter Football (@NATTERFOOTBALL) 26. новембар 2018.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bum-bum Duća utišao Atinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018

Sjajno veče reprezentativca Srbije...U petom kolu Lige šampiona u grupi E, trenutno se u Atini igra meč između AEK-a i Ajaksa...Gosti su bili bolji tokom većeg dela meča, a u 68. minutu je dosuđen penal nakon što je Livaja igrao rukom u svom kaznenom prostoru...Hrvat je dobio crveni karton, a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.