Mesec dana kasnije Zvezdin defanzivac objasnio kako je promašio sjajnu šansu na Enfildu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesec dana kasnije Zvezdin defanzivac objasnio kako je promašio sjajnu šansu na Enfildu (VIDEO)

Nije dobro reagovao u izglednoj poziciji.

Odbranu Crvene zvezde u odsustvu kapitena Vujadina Savića u Napulju će predvoditi Srđan Babić i Miloš Degenek. Babić je imao iskustvo igranja u Ligi šampiona, pošto je u Liverpulu proveo na terenu svih 90 minuta, dok je u Parizu odigrao drugo poluvreme.

Babićev prioritetni zadatak biće da sačuva svoju mrežu, ali i da iz prekida pokuša da ugrozi gol Napolija. Baš kao što je imao odličnu šansu u ranoj fazi duela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Liverpulom, kada je na Enfildu bilo 0:0.

Babić je mesec dana posle utakmice u Engleskoj objasnio zbog čega nije najpreciznije reagovao u izglednoj šansi na čuvenom engleskom stadionu.

- Iznenadila me je tada lopta, Mane je spustio glavu i nisam očekivao da ću imati takvu šansu. Nisam mogao da reagujem, lopta me je samo pogodila u nogu. Ako bude slična prilika, verujem da ću postići gol – istakao je snažni defanzivac.

Utakmica između Napolija i Crvene zvezde je na programu u sredu od 21.00.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROMAŠAJ GODINE U PREMIJER LIGI: Bio je sam na dva metra od gola, a onda se OBRUKAO za sve pare (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018

Promašio je prazan gol sa dva metra...Ekipe Barnlija i Njukasla su sinoć odigrali poslednji meč 13. kola Premijer lige, a utakmicu je obeležio detalj iz 50. minuta kada je Met Riči, fudbaler "svraka", promašio prazan gol iz peterca. Ipak, na njegovu sreću, gosti su uspeli da ostvare trijumf (1:2)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.