Oslabljeni Ekonomac prejak za Kalču

Izvor: KGsport.info, 28.Apr.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslabljeni Ekonomac prejak za Kalču


Ekipa Ekonomca rutinski je došla do svoje devetnaeste pobede u Prvoj futsal ligi Srbije, pošto je sinoć, u derbi meču 21. kola, savladala Kalču u Nišu sa 6:3 (2:1).
Iako oslabljeni neigranjem Kostića, Stojkovića, Stepića, Pršića, Jovanovića i Momčilovića, „Studenti“ su prilično lako došli do novog trijumfa.
Mrežu Nišlija načeo je Nene u 3. minutu, a sedam minuta kasnije prednost Kragujevčana udvostručio je Miloš Simić. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Do kraja prvog dela igre domaćin je smanjio rezultat preko Ilića, pa se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću gostujućeg tima.
Na startu drugog dela igra Ekonomac sa tri furiozna gola rešava pitanje pobednika. Najpre je Nene postigao svoj drugi gol na meču, nekoliko trenutaka kasnije i Simić se po drugi put upisao u listu strelaca, da bi Vidan Bojović u 27. minutu stavio tačku na ovaj duel.
U nastavku meča „Studenti“ su se malo opustili, što kažnjavaju Stefanović i Matejev, ali je svojim golom u 34. minutu Matijević otklonio svaku sumnju u konačan ishod meča.
Ekonomac kolo pre kraja regularnog dela prvenstva drži lidersku poziciju na tabeli, sa čak 18 bodova prednosti u odnosu na svoje najbliže pratioce.
U poslednjem kolu ligaškog dela sezone, Kragujevčani će u svom „Jezeru“ ugostiti Novi Pazar. Taj duel na programu je u četvrtak od 19 časova i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.