Burna završnica prve Futsal lige

Izvor: NTV.rs, 28.Apr.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burna završnica prve Futsal lige

U poslednjoj utakmici 21.kola Prve futsal lige Srbije, kragujevački Ekonomac je u Nišu pobedio Kalču Memoris sa 6:4. U duelu prvog i drugog na tabeli gosti su bili ubedljiviji i zasluženo su osvojili sva tri boda. Strelci za domaće bili su Ilić, Stefanović i Matejev. Susret Novi Pazar-Vintersport nije odigran, jer su Nišlije imale problema sa prevozom, dok je Vranje savladalo Kopernikus sa 10:7. Kolo pre kraja vlada potpuna >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << neizvesnost,kako na vrhu,tako i na začelju tabele. Istina, Ekonomac je ubedljivo prvi i odavno je obezbedio direktan plasman u polufinale „plej ofa“, ali za drugo mesto ravnopravno konkurišu Kalča Memoris i Bečej, koji imaju isti broj bodova. U 22.kolu, u ponedeljak 4.maja, sastaće se gradski rivali Kopernikus i Kalča Memoris. Ukoliko izgubi Kopernikus bi mogao da ostane bez šestog mesta koje vodi u „baraž“ za ulazak u „plej of“. Na drugoj strani Kalči samo pobeda garantuje ostanak na drugom mestu.Treći niški prvoligaš Vintersport je ispao, jer zbog smanjenja lige na deset klubova, elitu napuštaju čak četiri kluba.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Oslabljeni Ekonomac prejak za Kalču

Izvor: KGsport.info, 28.Apr.2015

. Ekipa Ekonomca rutinski je došla do svoje devetnaeste pobede u Prvoj futsal ligi Srbije, pošto je sinoć, u derbi meču 21. kola, savladala Kalču u Nišu sa 6:3 (2:1).. Iako oslabljeni neigranjem Kostića, Stojkovića, Stepića, Pršića, Jovanovića i Momčilovića, „Studenti“ su prilično...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.