Napredak: Naši navijači nisu učestvovali u incidentu

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Apr.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak: Naši navijači nisu učestvovali u incidentu

Fudbalski klub Napredak preduzeo je sve propisane mere pravilnikom Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u organizaciji utakmice sa Novim Pazarom rekla je Tanjugu portparol kluba Valentina Vasić i istakla da navijači Kruševljana nisu učestvovali u neredima.
(FOTO: S. Župljanin)
S obzirom da je utakmica 23. kola između fudbalskog kluba Napredak i fudbalskog kluba Novi Pazar proglašena utakmicom visokog rizika, mi smo preduzeli sve mere propisane Pravilnikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koje se primenjuju u ovakvim situacijama –  navela je Vasić.
Prema njenim rečima, navijači Napretka nisu učestvovali u tuči koja je nastala najpre između navijača Pazara, kao ni u njihovo sukobu sa policijom i žandarmerijom. Ona je ovom prilikom podsetila da policija prilikom ovakvih utakmica snima dešavanja u publici.
FK Napredak osuđuje nasilje na sportskim priredbama i svaki vid nasilja uopšte – zaključila je Vasić prenoseći stav rukovodstva kluba.
Utakmica je dva puta bila prekinuta. Krajem prvog poluvremena pristalice Novog Pazara lomile su stolice na stadionu Napretka nakon izjednačujućeg gola domaćeg tima, da bi u drugom delu nastavili sa huliganskim ponašanjem.
Pogledaj vesti o: Incident,   Fudbal,   Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.