NIJE SAMO NEJMAR: Još jedan važan igrač NEĆE igrati za Brazil protiv Kameruna

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 21:42

NIJE SAMO NEJMAR: Još jedan važan igrač NEĆE igrati za Brazil protiv Kameruna

Problemi za selektora Titea.

Reprezentacija Brazila u petak igra poslednji meč u G grupi na Mundijalu u Kataru. Izabranici selektora Titea su pobedama nad Srbijom i Švajcarskom obezbedili plasman u konaut fazu, ali će protiv Kameruna biti bez još jednog igrača.

Posle Nejmara i Danila, koji su se povredili na meču sa Srbijom, sada je van stoja i Aleks Sandro.

Neymar, Danilo e Alex Sandro não >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << enfrentam Camarões https://t.co/O8OQbqsDLw

— Juruá Online (@juruaonline) November 29, 2022

On je povredio levi kuk, tako da Tite neće rizikovati sa njim i rešio je da ga odmori.

- U pitanju je povreda mišića u predelu levog kuka. Neće igrati na narednoj utakmici. Već je na procesu oporavka, nadamo se da ćemo uspeti sve to što pre da zalečimo - rekao je tim doktor Brazila, Rodrigo Lasmar.

Što se tiče Nejmara, još je sve neizvesno, ali u taboru Brazila se nadaju da će moći da računaju na njega do početka nokaut faze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nova loša vest za Brazil

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Nov.2022, 18:31

Najbolji igrač brazilske reprezentacije Nejmar neće biti spreman ni za meč osmine finala Mundijala.. Brazilci su se nadali da će Nejmar biti spreman za osminu finala, nakon što je zadobio povredu na meču protiv naše reprezentacije, ali tamošnji mediji danas prenose da su male šanse da zaigra...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.