NAPUŠTA FIRENCU? Stigla zvanična ponuda za Dušana Vlahovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 17:57

NAPUŠTA FIRENCU? Stigla zvanična ponuda za Dušana Vlahovića (FOTO)

Fjorentina raspoložena samo za pozajmicu.

Dušan Vlahović se posle navikavanja u prvoj sezoni, potpuno oslobodio u drugoj godini u dresu Fjorentine i pokazao da će u budućnosti biti među rhunskim napadačima u Seriji A.

To naravno nije ostalo neprimećeno i Vlahović bi ovog leta mogao i da promeni klub pošto je Fjorentina dobila i prvu zvaničnu ponudu za njega.

#Verona are looking to sign Dušan #Vlahovic on loan from #Fiorentina. [@DiMarzio] pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/urQVr6YNzL

— 6ixSide Calcio (@6ixSideCalcio) August 18, 2020

Kreće Zvezda u novu evropsku sezonu večeras (21.00) na Marakani i to protiv - Evrope, šampiona Gibraltara. Očekuje se lak posao za srpskog šampiona koji je raspucan na startu sezone, a kvota na kombinazziju 1&4+ je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Evropa.

Prema pisanju ''Gazeta delo sport'' za Vlahovića je zvanično zainteresovana Verona koja je prva poslala ponudu, a već je bacila oko na još jednog srpskog igrača, pošto bi želela da u svoje redoe dovede i Darka Lazovića. Prošle sezone je Vlahović za Fjorentinu odigrao 33 utakmice i postigao osam golova, a u Firenci nisu spremni da ga odmah prodaju, već bi ga prvo poslali na pozajmicu i tek potom odlučivali o daljim koracima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pitali za Vlahovića, očekuju odgovor do kraja sledeće nedelje!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020

Dušan Vlahović možda promeni klub ovog leta...Srpski napadač Dušan Vlahović bi mogao na pozajmicu...Napadač Fiorentine je imao svetlih momenata u prethodnoj sezoni, ali je završnicu odigrao slabije pa je klub u nedoumici da li da ga pošalje u klub gde će dobiti veću šansu da igra...Taj klub...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.