Mask odustaje od kupovine Tvitera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2022, 08:30

Mask odustaje od kupovine Tvitera

Najbogatiji čovek sveta i izvršni direktor Tesle Ilon Mask saopštio je da raskida ugovor o kupovini društvene mreže Tviter, zbog, kako je naveo, višestrukog kršenja pojedinih odredbi ugovora.

Mask je bio spreman da za kupovinu Tvitera plati 44 milijarde dolara, a deonice ove društvene mreže su pale za šest odsto, preneo je Rojters.

Ovim se, navodi agencija, privela kraju saga o tome da li će najbogatiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čovek sveta, koji je napravio sporazum o kupovini Tvitera u aprilu, postati njegov većinski vlasnik.

AP piše da nije poznato da li će odbor Tvitera prihvatiti odštetu od milijardu dolara ili će poravnanje potražiti na sudu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mask odustaje od kupovine Twittera

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2022

Najbogatiji čovjek svijeta i izvršni direktor Tesle Ilon Mask saopštio je da raskida ugovor o kupovini društvene mreže Twitter, zbog, kako je naveo, višestrukog kršenja pojedinih odredbi ugovora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.