MAMMA MIA: Pogledajte kako je Svilar kao mačka branio penale i odveo Romu u osminu finala Lige Evrope (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 12:09

MAMMA MIA: Pogledajte kako je Svilar kao mačka branio penale i odveo Romu u osminu finala Lige Evrope (VIDEO)

Srpski golman heroj “vučice”.

Mile Svilar je heroj Rome. Srpski golman je odbranio dva penala u seriji protiv Fejenorda i bio najzaslužniji što se “vučica” plasirala u osminu finala Lige Evrope.

- Nemam reči, osećaj je neverovatan. Mamma mia! Odbranio sam dva peala, mogao sam i treći,ali najvažnije je da smo prošli dalje. Niko ne može da mi obriše osmeh sa lica, ali od petka se već vraćamo poslu – rekao je Svilar neposredno posle utakmice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Mile Svilar. Remember the name. Forza Roma! 💛❤️pic.twitter.com/Aiju53ecJk

— minny 💛❤️ (@YorhaMin) February 23, 2024

Roma će na žrebu za osminu finala Lige Evrope biti među nepovlašćenim timovima i igraće protiv jednog od osam pobednika grupne faze takmičenja.

Roma je slavila posle penala 4:2, a posle 120 minuta igre je bilo 1:1 kao u Roterdamu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAVIČNE SCENE IZ ŠPANIJE: Ima mrtvih u požaru zgrade od 14 spratova, odložene neke utakmice La Lige (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Feb.2024

Kome je do fudbala u ovakvim situacijima Odlaganje utakmice između fudbalera Valensije i Granade, kao i drugih sportskih događaja u Valensiji, zbog požara koji je izazvao gubitak ljudskih života i materijalne štete, pokazuje osnovnu humanost i poštovanje prema žrtvama i njihovim porodicama. Heartfelt...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.