Lukaku: Najbolja sezona u karijeri

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 13:41

Lukaku: Najbolja sezona u karijeri

Romelu Lukaku ne krije koliko je srećan.

Fudbaleri Intera su osvojili šampionsku titulu u Italiji posle 11 godina.

Lukaku je sa 21 golom i osam asistencija bio jedan od najzaslužnijih za taj uspeh.

"Prošla godina je bila dobra, ali ova sezona je najbolja u mojoj karijeri. Divno je i nadam se da ću ovako nastaviti, želim svima da zahvalim, zaista sam srećan. Srećan sam zbog svih navijača Intera širom sveta, zbog ekipe, zaposlenih u klubu, predsednika. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovo je divna sezona i zaista sam ponosan što igram za Inter", rekao je Lukaku za Skaj Italija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

‘SAD SE POKLONI’: Lukaku dočekao svojih pet minuta, pa ponizio Ibrahimovića kao niko do sada!

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2021

Nakon osvojene titule sa Interom, Belgijanac Romelu Lukaku osvrnuo se na sukob sa proslavljenim napadačem Zlatanom Ibrahimovićem. Četiti kola pre kraja šampionata u Italiji, Inter je osigurao prvu titulu nakon 11 godina, a Lukaku je sa 21 golom i osam asistencija jedan od najzaslužnijih za ovaj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.