Krunićev izazov, da li su Brđani naučili lekciju?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićev izazov, da li su "Brđani" naučili lekciju?

Ekipa Čukaričkog dočekuje duel sa OFK Bačkom sa epitetom favorita iako se igra na tradicionalno neugodnom gostovanju.

Superligaš sa Banovog brda u subotu ide u goste ekipi OFK Bačke koja je prilično dobro otvorila sezonu.

"Imaju zaista dobru ekipu, ušli su mnogo bolje u prvenstvo nego što je to bio slučaj prošle sezone. Bačka je zadržala kostur ekipe, uz to dovela nekoliko veoma kvalitetnih igrača, sa dosta superligaškog iskustva. Očekuje nas baš teška >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmica u Bačkoj Palanci", rekao je na startu razgovora trener Čukaričkog Simo Krunić.

"Brđani" posle tri odigrana kola imaju sedam osvojenih bodova, a da su u duelu sa Zemunom opravdali ulogu favorita, verovatno bi delili prvo mesto sa Crvenom zvezdom.

"Moramo da nametnemo naš ritam, da stvaramo i koristimo šanse. Sve zavisi od pristupa naših igrača, bilo kakvo opuštanje i neshvatanje ozbiljnosti rivala može skupo da nas košta. Mi smo tu lekciju, nadam se, naučili protiv Zemuna, kad su nam oni u goste došli bez pojačanja koje nisu mogli da registruju, a otkinuli su nam dva boda", rekao je Krunić.

Strateg Čukaričkog ne slaže se sa time da je njegov tim favorit u duelu sa OFK Bačkom.

"U našem prvenstvu samo su Crvena zvezda i Partizan favoriti, u svim ostalim mečevima može svako svakog da pobedi, u bilo kom trenutku. Čak i da igramo protiv Bačke na svom terenu, ne bi bilo garancije da ćemo lako osvojiti bodove", poručuje Krunić.

U Bačkoj Palanci će u subotu biti svečarska atmosfera, za OFK Bačku će meč protiv Čukaričkog na stadionu "Slavko Maletin - Vava" imati epitet istorijskog, prvi put će igrati pod svetlošću reflektora.

"Očekuje nas pravi spektakl, velika je stvar to za Bačku i čitav taj kraj. Biće to dodatna motivacija za domaćina, svakako nas očekuje i više publike nego obično i veoma motivisan rival. To naravno može i mora da bude dodatni motiv i za moje igrače. Mnoge stvari zavise od nas, ne sumnjam da ćemo biti ozbiljni u Bačkoj Palanci", zaključio je Simo Krunić.

Utakmica četvrtog kola Super lige Srbije između OFK Bačke i Čukaričkog igra se u subotu sa početkom od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.