Krunićev izazov, da li su "Brđani" naučili lekciju?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.08.2018.
18:50
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Ekipa Čukaričkog dočekuje duel sa OFK Bačkom sa epitetom favorita iako se igra na tradicionalno neugodnom gostovanju.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Superligaš sa Banovog brda u subotu ide u goste ekipi OFK Bačke koja je prilično dobro otvorila sezonu.

"Imaju zaista dobru ekipu, ušli su mnogo bolje u prvenstvo nego što je to bio slučaj prošle sezone. Bačka je zadržala kostur ekipe, uz to dovela nekoliko veoma kvalitetnih igrača, sa dosta superligaškog iskustva. Očekuje nas baš teška utakmica u Bačkoj Palanci", rekao je na startu razgovora trener Čukaričkog Simo Krunić.

"Brđani" posle tri odigrana kola imaju sedam osvojenih bodova, a da su u duelu sa Zemunom opravdali ulogu favorita, verovatno bi delili prvo mesto sa Crvenom zvezdom.

"Moramo da nametnemo naš ritam, da stvaramo i koristimo šanse. Sve zavisi od pristupa naših igrača, bilo kakvo opuštanje i neshvatanje ozbiljnosti rivala može skupo da nas košta. Mi smo tu lekciju, nadam se, naučili protiv Zemuna, kad su nam oni u goste došli bez pojačanja koje nisu mogli da registruju, a otkinuli su nam dva boda", rekao je Krunić.

Strateg Čukaričkog ne slaže se sa time da je njegov tim favorit u duelu sa OFK Bačkom.

"U našem prvenstvu samo su Crvena zvezda i Partizan favoriti, u svim ostalim mečevima može svako svakog da pobedi, u bilo kom trenutku. Čak i da igramo protiv Bačke na svom terenu, ne bi bilo garancije da ćemo lako osvojiti bodove", poručuje Krunić.

U Bačkoj Palanci će u subotu biti svečarska atmosfera, za OFK Bačku će meč protiv Čukaričkog na stadionu "Slavko Maletin - Vava" imati epitet istorijskog, prvi put će igrati pod svetlošću reflektora.

"Očekuje nas pravi spektakl, velika je stvar to za Bačku i čitav taj kraj. Biće to dodatna motivacija za domaćina, svakako nas očekuje i više publike nego obično i veoma motivisan rival. To naravno može i mora da bude dodatni motiv i za moje igrače. Mnoge stvari zavise od nas, ne sumnjam da ćemo biti ozbiljni u Bačkoj Palanci", zaključio je Simo Krunić.

Utakmica četvrtog kola Super lige Srbije između OFK Bačke i Čukaričkog igra se u subotu sa početkom od 20 časova.

Super liga 4. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke