Počinje takmičenje za najjačeg šutera

Izvor: Beta, 05.Apr.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje takmičenje za najjačeg šutera

BEOGRAD, 5. aprila 2011. (Beta) - Predsednik Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije Branimir Babarogić najavio je u utorak početak takmičenja za "Najjači šut Super lige".

Takmičenje počinje u sredu i trajaće tokom narednih sedam nedelja, a pobedniku će na kraju prvenstva biti dodeljen pehar.

Iz svake od 16 ekipa šutiraće po deset igrača i golman, a takmičare će odabrati njihovi treneri. Svaki igrač šutiraće sa sedam metara i imaće dva pokušaja.

Prethodno takmičenje je održano 2009. godine, a pobedio je fudbaler Jagodine Igor Pavlović, koji je šutnuo loptu brzinom od 136 kilometara na sat. On je nagradjen odlaskom na argentinski derbi Boka juniors - River Plata.


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje takmičenje za najjačeg šutera Jelen super lige

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2011

Predsednik Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije Branimir Babarogić najavio je početak takmičenja za „Najjači šut Super lige”.. . Takmičenje počinje sutra i trajaće tokom narednih sedam nedelja, a pobedniku će na kraju prvenstva biti dodeljen pehar.. Iz svake od 16 ekipa šutiraće...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Počinje "Najjači šut Super lige"

Izvor: Sportal.rs, 05.Apr.2011

Predsednik Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije Branimir Babarogić najavio je početak takmičenja za "Najjači šut Super lige".

Nastavak na Sportal.rs...

Najjači šut Jelen Superlige

Izvor: B92, 05.Apr.2011

Zajednica fudbalskih klubova Jelen Super lige i Apatinska Pivara i ove godine organizuju takmičenje Najjači šut Jelen Superlige...Prvo merenje najjačeg šuta biće održano 6. aprila. Tokom narednih sedam nedelja, merenja će se održavati utorkom, sredom i četvrtkom, a na treninge će se donositi...

Nastavak na B92...

Kolomba novi trener Parme

Izvor: Beta, 05.Apr.2011

BEOGRAD, 5. aprila 2011. (Beta) - Franko Kolomba novi je trener ekipe Parme, saopštio je u utorak taj italijanski fudbalski prvoligaš kome preti ispadanje iz Serije A...Kolomba je na toj funkciji zamenio Paskvalea Marina, koji je u nedelju dobio otkaz nakon poraza od Barija...Novi trener Parme ima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.