Utorak, 05.04.2011.

14:54

Najjači šut Jelen Superlige

Zajednica fudbalskih klubova Jelen Super lige i Apatinska Pivara i ove godine organizuju takmičenje Najjači šut Jelen Superlige.

Izvor: B92

Default images

Prvo merenje najjačeg šuta biće održano 6. aprila. Tokom narednih sedam nedelja, merenja će se održavati utorkom, sredom i četvrtkom, a na treninge će se donositi uređaj za merenje brzine.

"Apatinska pivara i Zajednica su odlučili da ponovo realizuju akciju Najjači šut Jelen Superlige i promovišu nacionalno takmičenje kroz jednu ovakvu akciju.

Navijači će imati priliku da saznaju ko je najjači šuter njihovog kluba i ko je najjači šuter lige. Samim tim imaće više razloga da navijaju za svoje favorite. Ovo takmičenje će biti i prilika za promociju fudbalera, ali i dobra statistika za sve koji pasionirano prate Jelen Superligu", istakao je Branimir Babarogic, predsednik Zajednice fudbalskih klubova Jelen Superlige i Upravnog odbora.

Pravo da se takmice imaju svi licencirani igrači klubova Jelen Superlige, a u merenju jačine šuta, po izboru trenera, nadmetaće se po deset igrača i golman, iz prve postave svakog tima. Propozicije samog takmičenja za najjači šut su vrlo jednostavne - šutira se sa sedam metara udaljenosti od gola, svaki igrač ima pravo na dva pokušaja, a kao rezultat se uzima najjači šut.

Žrebom je utvrđen redosled takmičenja.

sreda, 6. april - OFK Beograd, Beograd
četvrtak, 7. april - Hajduk, Kula
utorak, 12. April - Javor, Ivanjica
sreda, 13. april - Sloboda point Sevojno, Uzice
četvrtak, 14. april - Crvena zvezda, Beograd
sreda, 27. april - Čukarički Stankom, Beograd
četvrtak, 28. april - Jagodina, Jagodina
sreda, 4. maj - BSK Borča, Beograd
četvrtak, 5. maj - Partizan, Beograd
utorak, 10. maj - Vojvodina, Novi Sad
sreda, 11. maj - Borac, Čačak
četvrtak, 12. maj - Smederevo
utorak, 17. maj - Metalac, Gornji Milanovac
sreda, 18. maj - Spartak, Subotica
četvrtak,19. maj - Inđija
ponedeljak, 23. maj - Rad, Beograd

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

22 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: