KRK: Imamo prvog polufinalistu, Ljubičić i Bolden predvodili ‘pantere’ (VIDEO) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Feb.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRK: Imamo prvog polufinalistu, Ljubičić i Bolden predvodili ‘pantere’ (VIDEO) (FOTO)

Član ABA lige se nije puno namučio protiv tima iz KLS.
Na otvaranju Kupa Radivoja Koraća je FMP rezultatom 77:58 savladao Spartak.
Tim iz železnika je za nijansu bolje otvorio meč ali su plavo-beli imali priključak iako nisu bili znatno efikasni. Do veće rezultatske razlike dolazi u drugom kvartalu kada su ‘panteri’ bili na granici dvocifrene razlike, ali su ipak ostala nadanja da će Subotičani u drugih 20 minuta moći da se vrate.
Presudna je bila treća deonica, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u kojoj se FMP raspucao nošen sjajnim tandemom LjubičićBolden koji je dominirao danas u Nišu. Tim iz ABA lige je ubacio čak 27 poena u toku treće četvrtine i već se tada znalo ko će biti prvi polufinalista ovogodišnjeg izdanja Kupa Radivoja Koraća. U poslednjih 10 minuta je usledilo malo opuštanje FMP-a, što Spartak nije kaznio.
FOTO: ALEKSANDAR ILIĆ Sa 18 poena je ‘pantere’ predvodio Marko Ljubičić, dok je Džona Bolden imao 13 i šest skokova. Na drugoj strani je Miščević postigao 18 poena.
FMP će u polufinalu snage odmeriti sa boljim iz meča Crvena zvezda – Vršac.

The post KRK: Imamo prvog polufinalistu, Ljubičić i Bolden predvodili ‘pantere’ (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bolden: Zvezda? Ako bude - igraćemo da pobedimo!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Feb.2017

"Siguran sam da nam motivacija neće nedostajati", kaže mladi krilni centar iz Australije..(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Niša)..Rutinski posao imali su košarkaši FMP iz Železnika u četvrtfinalnom okršaju protiv subotičkog Spartaka, a samo nekoliko minuta nakon što se utakmica...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.