KANAVARO IZAŠAO IZ KARANTINA: Dobio sam dokument da mogu slobodno da se krećem Kinom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANAVARO IZAŠAO IZ KARANTINA: Dobio sam dokument da mogu slobodno da se krećem Kinom!

Život se polako vraća u normalu.

Nekadašnji štoper Napolija, Parme, Intera, Juventusa, Reala i Al Ahlija, a sada trener kineskog Gvangžua, boravio je u karantinu s obzirom na to da vlada pandemija korona virusa, koja se prvobitno pojavila u tamošnjem gradu Vuhanu.

- Pozdrav svima, za mene je karantin završen. Ovo je dokument koji dokazuje da mogu slobodno da se krećem Kinom - rekao je osvajač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svetskog prvenstva sa Italijom 2006. godine.

Freedom 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 vi aspetto alle 17:30 con due Campioni del mondo @gianlucazambrotta e dopo @luca_toni.9 ...... Fai parte anche tu della nostra squadra: Uniti vinceremo ancora! 💪 GoFundME 👉 (link in bio) cliccare qui --> https://www.gofundme.com/italiawc2006

Објава коју дели 🇮🇹Fabio Cannavaro🇮🇹 (@fabiocannavaroofficial) дана 27. Мар 2020. у 2:05 PDT

- Jutros sam išao u kupovinu, pa u banku, nakon čega sam išao na ručak. Ljudi preduzimaju razne mere zaštite, mere temperaturu i izlaze napolje noseći rukavice i maske. Još su na snazi mere predostrožnosti, ali život se vraća u normalu i to daje nadu i Italiji -  zaključio je Fabio Kanavaro na video snimku koji je objavio na svom Instagram profilu.

U Kini je ukupno registrovano 81340 slučajeva zaraze. Izlečeno je blizu 75 hiljade osoba, a preminulo je oko 3300 ljudi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vuhan polako ukida blokadu, život se vraća u normalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2020, 12:32

Kineski grad Vuhan, prvi u kome je izbila epidemija novog korona virusa krajem decembra prošle godine, počeo je da se ponovo otvara ka ostatku zemlje nakon što je skoro dva meseca bio izolovan, što je omogućilo bar delimičan povratak na normalan život njegovih građana i ponovno ujedinjene porodica...Ukidanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.