Još trojica trenera Radničkog iz Niša zaraženi koronavirusom

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 01:11

Još trojica trenera Radničkog iz Niša zaraženi koronavirusom

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je danas da su još trojica trenera tog kluba zaraženi koronavirusom.

"Iako se u Radničkom poštuju sve mere epdemiološke zaštite i poštuju sve odluke Kriznog štaba i pored toga što su prošlog ponedeljka bili negativni na PCR testu, posle još jednog testiranja utvrdjeno je da su na korona virus pozitivni i pomoćni treneri Stefan Janković i Vladimir Popić, kao i trener golmana Miroslav Stanković", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se u saopštenju Radničkog.

Sva trojica odmah su upućena u izolaciju od 14 dana.

Nedavno je utvrđeno da su korona virusom zaraženi trener Radničkog Milan Đuričić i fudbaler Nenad Gavrić.

Sa fudbalerima Radničkog utakmicu 15. kola Superlige Srbije protiv Indjije pripremali su samo pomoćni treneri Zumbul Mahalbašić i Saša Stojanović. Radnički je u subotu izgubio u Inđiji sa 0:1.

Fudbaleri Radničkog će u sredu igrati na Novom Beogradu protiv IMT-a, u osmini finala Kupa Srbije, a narednog vikenda će na Čairu dočekati Vojvodinu, u 16. kolu Super lige.

-
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Milan Stanković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Toponici 5 novoobolelih korisnika, direktor kaže da su koronu dobili od zaposlenih

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2020

Ove nedelje korona je potvrđena kod ukupno 5 korisnika Specijalne psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici, kaže direktor Milan Stanojković, a isti je broj zaraženih radnika sa Gerontopsihijatrije, odakle je i deo pacijenata sa virusom. Upravo su zaposleni koji nisu imali simtome preneli virus pacijentima,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.