Trojica trenera Radničkog imaju koronu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2020, 20:34

Trojica trenera Radničkog imaju koronu

Dan nakon poraza od Inđije (1:0), iz Fudbalskog kluba Radničkog objavili su da su, pored šefa stručnog štaba Milana Đuričića, još trojica trenera pozitivna na koronu i nalaze se u karantinu. Meč sa Inđijom su, kako objašnjavaju iz niškog superligaša, sa igračima zato spremali samo pomoćni treneri Zumbul Mahalbašić i Saša Stojanović.

Posle igrača Nenada Gavrića i prvog trenera Milana Đuričića, koji se još oporavlja, tokom prvenstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pauze, testiranjem je utvrđeno da su koronom inficirana još trojica trenera niškog tima, kažu u "Realu sa Nišave".

Iako se u Radničkom poštuju sve predviđene mere epdemiološke zaštite i poštuju sve odluke Republičkog kriznog štaba i pored toga što su početkom prošle sedmice, odnosno prošlog ponedeljka bili negativni na PCR testu, posle još jednog laboratorijskog testiranja, saopšteno je da su na koronu pozitivni i pomoćni treneri Stefan Janković i Vladimir Popić, kao i trener golmana Miroslav Stanković. Sva trojica odmah su upućena su u karantin, odnosno izolaciju od najmanje 14 dana - kažu iz Radničkog.

Zbog ovakve situacije, sa fudbalerima su utakmicu 15. kola Superlige protiv Inđije, koju je Radnički izgubio sa 1:0, pripremali samo pomoćni treneri Zumbul Mahalbašić i Saša Stojanović.

Imali smo dve nedelje da se spremimo za ovaj meč, ali smo to radili bez šefa stručnog štaba i još trojice pomoćnih trenera. Đuričić je trenutno u dvonedeljnom karantinu nakon izlaska iz bolnice. Nije lako raditi bez šefa, a sve je postalo još teže kada su i moje kolege pomoćnici dobili pozitvne testove. Imali smo odličan start, pobedili smo Partizan, a onda su krenuli problemi sa virusom. Ko radi u fudbalu zna koliko su veliki ti problemi i koliko je teška situacija u kojoj smo se našli - kaže Mahalbašić.

Već u sredu, 25. novembra niški tim igra sa prvoligašem IMT-om u Beogradu u osmini finala Kupa Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Još trojica trenera Radničkog iz Niša zaraženi koronavirusom

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 01:11

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je danas da su još trojica trenera tog kluba zaraženi koronavirusom..."Iako se u Radničkom poštuju sve mere epdemiološke zaštite i poštuju sve odluke Kriznog štaba i pored toga što su prošlog ponedeljka bili negativni na PCR testu, posle još jednog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.