Izvor: B92, 26.Apr.2014, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Remi Radničkog i Vojvodine

Fudbaleri Radničkog i Vojvodine odigrali su u subotu u Kragujevcu 1:1 (0:1) u prvoj utakmici 26. kola Jelen Superlige.

Novosađani su poveli na početku meča pogotkom Lazara Veselinovića, koji je iskoristio asistenciju Marka Poletanovića.

Bod domaćem timu doneo je Dejan Miljuš u 65. minutu, samo minut nakon što je ušao u igru.

Radnički je i šestu utakmicu u nizu bez pobede u Superligi i predstoji mu teška borba za opstanak, dok Vojvodina nastavlja trku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za mesto koje sledeće godine garantuje plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Od 16.00 svoje duele su startovali Čukarički i Spartak, Novi Pazar i Voždovac, Radnički Niš i Donji Srem, te Sloboda i Jagodina, dok je duel Partizana i Crvene zvezde na programu od 19.00.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Remi Radničkog i Vojvodine

Izvor: B92, 26.Apr.2014

Fudbaleri Radničkog i Vojvodine odigrali su u subotu u Kragujevcu 1:1 (0:1) u prvoj utakmici 26. kola Jelen Superlige...Novosađani su poveli na početku meča pogotkom Lazara Veselinovića, koji je iskoristio asistenciju Marka Poletanovića...Bod domaćem timu doneo je Dejan Miljuš u 65. minutu, samo...

Nastavak na B92...

Radnički i Vojvodina odigrali nerešeno

Izvor: Beta, 26.Apr.2014

BEOGRAD, 26. aprila 2014. (Beta) - Fudbaleri Radničkog i Vojvodine odigrali su u subotu u Kragujevcu nerešeno, 1:1, u utakmici 26. kola Super lige Srbije...Vojvodina je povela u devetom minutu golom Lazara Veselinovića, koji je pogodio mrežu šutem sa 16 metara, posle dodavanja Marka Poletanovića...Radnički...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.