JSL: Partizan u Kuli, Zvezda - Rad

Izvor: B92, 31.Okt.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Partizan u Kuli, Zvezda - Rad



Utakmicama 11. kola u subotu se nastavlja takmičenje u Jelen Super ligi Srbije, u kojem će Partizan gostovati kulskom Hajduku, a Crvena zvezda dočekati ekipu Rada. Izabranici Slaviše Jokanovića su, posle dva meča bez pobeda, u sredu savladali Jagodinu (2:0) i povećali prednost u odnosu na najbliže pratioce Vojvodinu, Zvezdu i OFK Beograd.

Hajduk je u prošlom kolu izgubio od Banata sa 1:0, posle čega je pao na deveto mesto na tabeli.

Drugoplasirana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vojvodina, koja je u prošlom kolu izgubila na gostovanju Radu (1:0), sutra će dočekati ekipu Banata. "Lale" imaju imperativ pobede, jer zaostaju sedam bodova za Partizanom i eventualni peti poraz u sezoni definitivno bi označio kraj borbe za titulu jesenjeg šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde, posle dve "vezane" pobede, u sredu su izgubili od domaćeg Borca iz Čačka. "Crveno-beli" su zbog tog poraza ponovo pali na petu poziciju na tabeli.

Ekipa Rada je u prošlom kolu, protiv Vojvodine, zabeležila prvi trijumf u šampionatu i najavila bolje igre u nastavku sezone.

Pored ovog, u 11. kolu igra se još jedan mali beogradski derbi u kojem će se na Banovom brdu sastati Čukarički i OFK Beograd. Oba tima su zabeležila poraze u prošlom kolu. Čukarički je izgubio na gostovanju Napretku iz Kruševca (2:0), dok je OFK Beograd na svom terenu poražen od Javora sa 1:0.

Ekipa iz Ivanjice, upravo zahvaljujući pobedi na Karaburmi u sredu, izbila je na treće mesto na tabeli. Zanimljiv je podatak da Javor u dosadašnjem delu prvenstva nije izgubio na gostovanju nekom beogradskom timu. U 11. kolu fudbaleri Javora dočekaće čačanski Borac, koji je pobedom nad Zvezdom u sredu pokazao da zaslužuje bolje od desetog mesta na tabeli koje trenutno zauzima.

Fudbaleri Jagodine će dočekati Napredak, a izabranici Milojka Gošića izgubili su samo jednu od pet utakmica na svom terenu u dosadašnjem toku Super lige.

Sve utakmice 11. kola Super lige igraju se u subotu od 13.30, osim duela Crvene zvezde i Rada, koji počinje u 16.30.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan gostuje u Kuli, Zvezda dočekuje Rad

Izvor: RTS, 31.Okt.2008

Utakmicama 11. kola nastavlja se takmičenje u Jelen Super ligi Srbije, u kojem će Partizan gostovati kulskom Hajduku, a Crvena zvezda dočekati ekipu Rada. Izabranici Slaviše Jokanovića su, posle dva meča bez pobeda, u sredu savladali Jagodinu (2:0)...

Nastavak na RTS...

Partizan gostuje u Kuli, Zvezda dočekuje Rad

Izvor: TV Avala, 31.Okt.2008

Utakmicama 11. kola sutra se nastavlja takmičenje u Jelen Super ligi Srbije, u kojem će Partizan gostovati kulskom Hajduku, a Crvena zvezda dočekati ekipu Rada.

Nastavak na TV Avala...

Superliga: Vojvodina domaćin Banatu, Partizan u Kuli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2008, 02:37

BEOGRAD - Utakmicama 11. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, u kojem će Partizan gostovati kulskom Hajduku, a Crvena zvezda dočekati ekipu Rada. U Novom Sadu se igra vojvođanski derbi: Vojvodina dočekuje Banat...Izabranici Slaviše Jokanovića su, posle dva meča bez pobeda, u sredu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lista strelaca posle utakmica 11. kola

Izvor: RTS, 01.Nov.2008

Lista strelaca fudbalske Jelen Super lige Srbij posle 11. kola. .6 golova - Zoran Tošić (Partizan).Lamin Dijara (Partizan).Nenad Milijaš (C. Zvezda).4 gola - Miljan Mutavdžić (Javor).Stevan Račić (Javor).Nikola Simić (Javor).3 gola - Almani Moreira...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.