Izgorele prostorije Rusko-srpskog prijateljstva u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2017, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorele prostorije "Rusko-srpskog prijateljstva" u Kosovskoj Mitrovici

Prostorije Društva srpsko-ruskog prijateljstva "Grigorij Stepanovič Ščerbin" u Kosovskoj Mitrovici, koje su koristili i Narodni pokret "Otadžbina" i narodni poslanik u Skupštini Srbije Slaviše Ristića, rano jutros su u potpunosti izgorele u požaru.

Požar je izbio jutros oko tri sata, pričinjena je materijalna šteta, a plamen se izdizao iz prizemlja gde su smeštene prostorije do trećeg sprata zgrada iz koje su se u panici evakuisali stanari.

Iz kosovske policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je saopšteno da još uvek ne znaju tačan uzrok požara, ali da sumnjaju da je u pitanju neispravno grejno telo.

U Društvu srpsko-ruskog prijateljstva kažu da sumnjaju da je požar podmetnut.

Bomba u blizini vodovoda

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić izjavio je za drugi program Radio-televizije Kosova da je u blizini vodovoda u Severnoj Mitrovici pronađena bomba.

Pronalazak bombe potvrdio je za program na srpskom jeziju i portparol kosovske policije Besim Hoti.

Radi se o zastareloj ručnoj bombi bez osigurača. Specijalne jedinice policije se nalaze na licu mesta kako bi deaktivirali eksplozivnu napravu, rekao je Hoti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KM: Zapaljene prostorije "Rusko-srpskog prijateljstva"

Izvor: B92, 07.Feb.2017

U požaru koji je izbio u prostorijama "Rusko-srpskog prijateljstva" u severnom delu Kosovske Mitrovice nije bilo povređenih, a uzrok požara nije saopšten...Prostorije "Rusko-Srpskog" prijateljstva u blizini kafea "Dolče vita " u severnom delu Kosovske Mitrovice koristili su Narodni pokret "Otadžbina"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.