Izgorele prostorije naprednjaka u Grdelici, požar podmetnut?

Izvor: juGmedia, 06.Feb.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorele prostorije naprednjaka u Grdelici, požar podmetnut?

Prostorije Srpske napredne stranke u Grdelici potpuno su izgorele u požaru koji je izbio jutros u 6 sati, potvrđeno je Jugmedii u centrali ove stranke u Leskovcu.

Uzrok požara koji je izbio u zgradi Mesne zajednice Grdelica, u kojoj se i nalaze prostorije naprednjaka, još uvek se utvrđuje, povređenih na sreću nema, a materijalna šteta je velika.

Vatra je progutala nameštaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << opremu, kao i sav stranački materijal“, rečeno nam je u SNS-u u Leskovcu.

U ovoj stranci, kako nam je rečeno, sumnjaju da je požar podmetnut, s obzirom da je nakon gašenja uočeno da je na jednom prozoru polomljeno staklo, koje je bilo zdravo prethodnog dana.

Ali još uvek nemamo zvaničnu potvrdu policije“, dodaju u ovoj stranci.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgorele prostorije SNS, požar podmetnut?

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2017, 09:50

Prostorije Srpske napredne stranke u Grdelici potpuno su izgorele u požaru koji je izbio jutros u 6 sati, potvrđeno je Jugmedii u centrali ove stranke u Leskovcu. Uzrok požara koji je izbio u zgradi Mesne zajednice Grdelica, u kojoj se i nalaze prostorije naprednjaka, još uvek se utvrđuje, povređenih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Izgorele prostorije "Rusko-srpskog prijateljstva" u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2017

Prostorije Društva srpsko-ruskog prijateljstva "Grigorij Stepanovič Ščerbin" u Kosovskoj Mitrovici, koje su koristili i Narodni pokret "Otadžbina" i narodni poslanik u Skupštini Srbije Slaviše Ristića, rano jutros su u potpunosti izgorele u požaru...Požar je izbio jutros oko tri sata, pričinjena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.