Italija, štrajk zbog Ronalda

Izvor: RTS, 11.Jul.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija, štrajk zbog Ronalda

Radnici "Fijatove" fabrike u Melfiju na jugu Italije najavili su štrajk nezadovoljni jer je porodica Anjeli za više od 100 miliona evra dovela Kristijana Ronalda u Juventus, piše Gazeta delo sport.
"Godinama traže da se žrtvujemo i neprihvatljivo je da 'Fijat' troši stotine miliona na fudbalera", navodi se u saopštenju sindikata radnika fabrike u Melfiju, koji se nalazi na pola puta između Napulja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Barija.

"Dok radnici i dalje stežu kaiševe, naš gazda troši puno novca na jednog čoveka. Da li je to normalno? Radnici 'Fijata' doneli su bogatstvo trima generacijama i zauzvrat dobili bedne živote", navodi sindikat.
Štrajk će trajati od nedelje do utorka.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bunt u Fijatu zbog Ronalda: Nije fer, njemu sve, nama ništa

Izvor: B92, 12.Jul.2018, 08:24

Radnici Fijatove fabrike na jugu Italije su zbog transfera Kristijana Ronalda u Juventus vredan 105 miliona evra, najavili štrajk...Najavljeno je i da će se štrajk održati sledeće nedelje i to između 15. i 17. jula uz punu podršku sindikata...Kako su objasnili dok se milioni isplaćuju za transfer...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.