Incident na startu druge četvrtine, Partizan ubedljiv na poluvremenu!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na startu druge četvrtine, Partizan ubedljiv na poluvremenu!

"Crno-beli" vode u majstorici za plasman u finale Superlige.

Košarkaši Partizana su u dvorani "Pionir" dočekali ekipu FMP-a, u trećem i odlučujućem susretu polufinala Superlige Srbije.

Nakon 20 minuta košarke, ekipa Andree Trinkijerija vodi sa 52:28.

Nakon tvrdog početka, Partizan je sredinom prve deonice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeo da napravi nešto komforniju prednost, košarkaši FMP-a nisu mogli da pogode ništa spolja, što su "crno-beli" iskoristili da steknu devet poena prednosti u prvom kvartalu.

Druga četvrtina je počela tehničkom za klupu FMP-a, dvoranu je morao da napusti funkcioner ekipe iz Železnika Vladan Mitrović, a "crno-beli" su na ime tehničke i isključenja dobili tri slobodna bacanja.

Mitrović je isključenje zaradio jer je prigovarao zapisničkom stolu, pretpostavlja se zbog skanidaranja navijača Partizana i vređanja porodice Čović.

Dok je napuštao teren navijači su ga gađali, žandarmerija je morala da napravi kordon kako bi direktor FMP-a bezbedno napustio dvoranu.

Dosta nervoze na startu druge četvrtine, na drugoj strani je ubrzo tehničku grešku zaradio Rade Zagorac.

Ipak, "crno-beli" su se raspucali, pogađali su gotove sve šuteve sa distance, pa su sredinom drugog kvartala stigli do +16.

Prednost Partizana je nastavila da raste, da bi na kraju dostigla i 24 poena, nakon trojke Stefana Jankovića u poslednjim sekundama.

Upravo je Janković uz Jaramaza najefikasniji u ekipi Partizana, obojica su postigli po 11 poena, dok je 10 dodao Aleksej Nikolić.

Sa druge strane dvocifren samo Stefan Đorđević sa 10 poena.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv protiv FMP-a, večiti derbi u finalu

Izvor: RTS, 07.Jun.2019

Košarkaši Partizana savladali su FMP sa 97:59 u trećoj utakmici polufinalne serije i plasirali se u finale, gde će se za titulu nacionalnog šampiona boriti sa Crvenom zvezdom. . Za razliku od meča u Železniku, Partizan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.