EK - Poklonite se majstoru Teodosiću! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2020, 23:41

EK - Poklonite se majstoru Teodosiću! (video)

Sjajna igra naših košarkaša u pobedi Virtusa.

Virtus je na svom terenu večeras savladao Monako sa 94:85, a fantastičnu partiju pružio je Miloš Teodosić. On nije mnogo šutirao, za 24 minuta provedena na parketu je ubacio 12 poena, ali je imao i fenomenalnih 12 asistencija.

Izluđivao je protivnike, imao i nekoliko maestralnih asistencija.

Stefan Marković dobar sa 8 poena, 4 skoka i 7 asistencija, a najefikasniji je bio Hanter sa 20 poena. Kod gostiju Ingliš 17.

Milos Teodosic yine sihir kabilinden bazı işler yapıyor 👀

pic.twitter.com/Ggqq8PPdl3

— Clutch Time (@ClutchPage) October 21, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Teodosićev koš ulazi u konkurenciju za najluđi ove godine! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 18:36

Pogledajte kako je pogodio, a nije želeo...Asistencija je nešto o čemu razmišlja Miloš Teodosić i dok spava...Tako je bilo i tokom napada svog tima protiv Monaka, pokušao je da proigra saigrača i, verovali ili ne, pogodio koš...Milos Teodosic'den ilginç bir alley-oop pası! #RoadToGreatness...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.