Drogba se slikao u dresu Galate

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jan.2013, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba se slikao u dresu Galate

Predsednik Galatasaraja, Unal Ajsal rekao je da je oduševljen dolaskom Didijea Drogbe u njegov u klub i poručio da ne sumnja kako će iskusni napadač ostaviti dubok trag u Istanbulu:
Drogba se veoma dobro uklapa u klub i uveren sam da će imati uspeha. Pregovori su trajali kratko, ujutru smo započeli razgovor, a uveče smo postigli dogovor. On je takođe ushićen što dolazi u veliki klub kao što je Galatasaraj.
Napadač je potvrdio tvrdnje prvog čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Galate, obzirom da je na “Tviteru” osvanula slika Drogbe u dresu istanbulskog giganta.
Drogba je karijeru počeo u Le Manu, zatim je igrao za Gengam i Marselj, pre nego što je 2004. godine obukao dres Čelzija. Prošlog leta nakon osvajanja Lige šampiona u dresu Plavaca preselio se u Šangaj.
Za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao je 93 utakmice i postigao 59 golova.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Unsal: Didije srećan i ja srećan

Izvor: B92, 29.Jan.2013

Predsednik Galatasaraja Unal Ajsal oduševljen je dolaskom Didijea Drogbe u njegov klub i ne sumnja kako će iskusni napadač ostaviti dubok trag u Istanbulu...Drogba je posle polugodišnje kineske avanture rešio da se vrati u Evropu, ali je odbio brzi povratak u Čelsi..."Drogba se veoma dobro uklapa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.