Dragan Marković - Palma tuži Tepić i Rašković-Ivić beogradskom tužilaštvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2021, 12:57

Dragan Marković - Palma tuži Tepić i Rašković-Ivić beogradskom tužilaštvu

Povodom zahteva prvog svedoka, koji predsednika skupštine opštine Jagodina Dragana Markovića Palmu tereti za podvođenje žena i devojaka u tom gradu, da svoj iskaz da u Beogradu umesto danas jagodinskoj policiji, Marković poručuje da mu je svejedno gde će on biti ispitan.

"Ne predajem privatnu tužbu u Jagodini, nego Tužilaštvu u Beogradu. Tu neka daju izjave", rekao je Marković i dodao da će biti pozvani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da svedoče svi koje je naveo "taj zaštićeni kriminalac Marinike Tepić i Dragana Đilasa u vezi sa izmišljenim slučajem".

On je dodao i da taj svedok "kriminalac", nema razloga da se plaši njega, ali ima razloga da se plaši zatvora zbog "svih laži koje je izgovorio".

"Mene ne zanima šta su Đilas, Tepić i taj kriminalac radili pre, ali moraće da kaže u tužilaštvu ko su žrtve koje su navodno doživljavale nešto što je bolesno. To je bolesno. Ali to se nije desilo i nema ni žrtava ni svedoka. Što se tiče tog kriminalca neka idu kući kod njega, neka ga saslušaju gde god oni hoće", rekao je Marković.

Prema rečima Marinike Tepić, svedok je tražio da bude ispitan u Beogradu jer strahuje za svoju bezbednost. Njegov identitet nije poznat, mada Marković tvrdi da zna o kome je reč.

Marković očekuje da tužilaštvo počne sa procesom na osnovu prijave koje su podnele 393 žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini, a u kojima svaka od tih žena tereti Mariniku Tepić za "pretrpljenu duševnu bol".

Inače, postupak u vezi sa tvrdnjama koje je Marinika Tepić iznela 19. aprila na konferenciji za novinare u Jagodini protiv Markovića za podvođenje žena i devojaka u tom gradu, po odluci Apelacionog javnog tužilaštva u Kragujevcu izmešten je iz Višeg javnog tužilaštva u Jagodini u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

Ovu odluku tužilaštvo u Kragujevcu je donelo odlučujući po predlogu za supstituciju Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.

Prethodno je Više javno tužilaštvo u Jagodini naložilo policiji da prikupi informacije i obaveštenja o navodima Marinike Tepić i da ispita sve osobe pomenute u tom slučaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEĆE U JAGODINU, HOĆE U BEOGRAD Dragan Marković Palma najavljuje tužbe protiv Tepić i Rašković-Ivić

Izvor: Blic, 10.Maj.2021

Povodom zahteva prvog svedoka, koji predsednika skupštine opštine Jagodina Dragana Markovića Palmu tereti za podvođenje žena i devojaka u tom gradu, da svoj iskaz da u Beogradu umesto danas jagodinskoj policiji, Marković poručuje da mu je svejedno gde će on biti ispitan.

Nastavak na Blic...

Tepić: Protiv Palme će govoriti još najmanje sedam svedoka

Izvor: Danas, 11.Maj.2021, 08:46

Svedok koji je na video snimku izneo detalje sa privatnih žurki u Jagodini, optuživši Dragana Markovića Palmu za podvođenje devojaka i maloletnica, juče je trebalo da bude saslušan u policiji u Jagodini, ali je tužilaštvo iz Kraljeva usvojilo njegovu zamolnicu te će on iskaz umesto u Jagodini...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.