Tepić: Protiv Palme će govoriti još najmanje sedam svedoka

Izvor: Danas, 11.Maj.2021, 08:46

Tepić: Protiv Palme će govoriti još najmanje sedam svedoka

Svedok koji je na video snimku izneo detalje sa privatnih žurki u Jagodini, optuživši Dragana Markovića Palmu za podvođenje devojaka i maloletnica, juče je trebalo da bude saslušan u policiji u Jagodini, ali je tužilaštvo iz Kraljeva usvojilo njegovu zamolnicu te će on iskaz umesto u Jagodini dati u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tepić: Tužbe Markovića Palme ne zabrinjavaju, to je deo njegove predstave

Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2021

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je da će svedok koji je juče trebalo da da iskaz u jagodinskoj policiji govoriti o svojim saznanjima koja se tiču podvođenja devojaka i maloletnica na privatnim žurkama Dragana Markovića Palme, "samo ostaje da se vidi da li...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.