Doček za šampionke sveta ispred Starog dvora

Izvor: RTS, 22.Okt.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček za šampionke sveta ispred Starog dvora

Svečani doček ženske odbojkaške reprezentacije, koja je postala svetski prvak pobedom u finalu nad reprezentacijom Italije u Jokohami, biće organizovan večeras u 18 časova ispred Starog dvora.
Muzički program će početi u 18 časova, kada se očekuje dolazak srpskih reprezentativki, a izlazak svetskih šampionki na čuveni balkon Skupštine grada biće oko 19 časova, najavio je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gradske skupštine Nikola Nikodijević.

Odbojkašice Srbije, koje su na Svetskom prvenstvu osvojile zlatnu medalju, doputovale su sinoć iz Japana u Beograd. Kažu da im je naredni cilj da isti uspeh ponove za dve godine na Olimpijskim igrama. Na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekali su ih porodice i navijači.

Devojke koje su nas oduševljavale sjajnim partijama u prethodnih dvadesetak dana doputovale su u zemlju umorne, ali sa širokim osmehom na licu. A za to i te kako imaju razlog. Posle pobede nad Italijom u finalu, Srbiji su donele prvu svetsku zlatnu medalju u odbojci.
Ostaće ovaj uspeh upisan u istoriji srpskog sporta kao jedan od najvećih. Japan je daleko, i nedostajali su navijači da se proslavi na terenu, ali će se slaviti u Beogradu. Šampionke sveta na onaj čuveni balkon izlaze u ponedeljak u 18 časova. Ne propustite priliku da im čestitate.
Svečani doček "zlatnih odbojkašica" organizuju Odbojkaški savez Srbije i Grad Beograd. 
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radojičić pozvao građane da večeras dočekaju zlatne odbojkašice

Izvor: Danas, 22.Okt.2018

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je za RTS da večeras od 18 sati počinje svečani doček za odbojkašice na platou ispred Starog dvora, a da se očekuje da će sportistkinje i selektor oko 19 sati izaći na balkon. Članak Radojičić pozvao građane da večeras dočekaju zlatne odbojkašice...

Nastavak na Danas...

Dan uživo: Tadić o objavljivanju zapisnika sa saslušanja

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2018

Kako komentariše objavljivanje zapisnika sa saslušanja povodom ubistva gardista i koga namerava da tuži zbog toga, o tome u Danu uživo govori predsednik Socijaldemokratske i bivši predsednik Srbije Boris Tadić...Zbog čega Vlada još ne objavljuje ugovor o koncesiji aerodroma, iako je premijerka...

Nastavak na N1 televizija...

LUDNICA ISPOD BALKONA Odbojkašice u glas: Ovo je i vaše zlato! Selektor Terzić traži pomoć navijača (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 22.Okt.2018

Srpske odbojkašice na čuvenom balkonu Skupštine grada! Dočekalo ih je više hiljada navijača.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.