Defanzivac Sitija ponovo blista na Tviteru (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2017, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defanzivac Sitija ponovo blista na "Tviteru" (foto)

Francuski fudbaler poznat je kao pravi šaljivdžija.

Benžaman Mendi je ovog leta pojačao redove Mančester Sitija, nakon blistave sezone u dresu Monaka.

Povreda ga je odvojila sa terena na početku sezone, ali sada se oporavio i standardan je uz levu aut liniju.

Već smo pisali da je "ljut" na "EA Sports" zbog svog rejtinga u popularnoj fudbalskoj simulaciji "FIFA 18", a sada je imao novu zamerku za ljude koji stoje iza ove video igre.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on se zapitao zašto u najnovijem izdanju njihove fudbalske video igre podseća na Emila Heskija.

U prilogu je postavio i fotografiju koja to dokazuje, a na istoj se može primetiti kako je "EA Sports" u potpunosti omašio u još nekoliko slučajeva.

Why do I look like Emile Heskey 🤔 https://t.co/C5tanleasn

— Benjamin Mendy (@benmendy23) 20. септембар 2017.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Srbin u konkurenciji za prestižnu nagradu! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2017, 16:10

Srpski fudbaler nedavno se našao u izboru igrača za najbolji tim godine, sada se našao i na skraćenom spisku za jednu individualnu nagradu...Nemanja Matić će po dobrom pamtiti 2017. godinu u to nema sumnje...Sa Čelsijem je osvojio Premijer ligu, ovog leta je pojačao Mančester Junajted, ugledni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.