Izvor: Danas, 09.Okt.2014, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David na Golijata

Beograd - Mlada fudbalska selekcija Srbije stigla je na korak do prvenstva Evrope za igrače do 21 godine, ali taj jedan teži je od svih napravljenih na putu do baraža, jer je za plasman na takmičenje potrebno izbaciti aktuelnog vladara Starog kontinenta, koji je za današnji meč u Jagodini i revanš u Kadizu, sledećeg utorka, spremio najjači mogući sastav, s nekoliko asova Primere.

- Prognozeri su i pre početka kvalifikacija videli Špance kao favorite, ne samo za osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << prvog mesta u njihovoj grupi već i kao glavne kandidate za uzimanje treće vezane titule evropskog prvaka. Samo, nešto malo se i Srbija pita. Rival je superioran, ali to će morati da dokaže u dvomeču koji je za celu našu ekipu i stručni štab pravo finale pre finala - priznaje, ali se ne predaje, selektor „orlića“ Radovan Ćurčić, koji zbog prekomande u A tim, povreda i suspenzija ne može da računa na gotovo kompletnu prvu postavu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.