DOMINANTNO: Amerikanac Šorter iz Splita MVP ABA lige za mesec januar

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 14:57

DOMINANTNO: Amerikanac Šorter iz Splita MVP ABA lige za mesec januar

Doneo Splićanima tri pobede na četiri utakmice.

Šenon Šorter, košarkaš Splita, proglašen za MVP igrča ABA lige za mesec januar.

Amerikanac je dominirao je na terenu, najzaslužniji je za tri pobede Splita u četiri utakmice, tako da se može reći kako je zvanje otišlo na pravu adresu.

Shannon Shorter of @kksplit_ is the NLB MVP of the AdmiralBet #ABALiga for the month of January! Congratulations! 👏👏

More at: https://t.co/BLKyZRv6hp >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/bd5BHGgA3N

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) January 31, 2024

Na utakmicama Splita u januaru postizao prosečno 21,5 poena, uz sedam skokova i pet asistencija.

- Zahvalan sam na prilici da igram košarku na ovom nivou u 12. godini svoje profesionalne karijere. Zahvalan sam na nagradi, koju ne bih mogao da ostvarim bez saigrača, stručnog štaba i stručnog štaba. Ovo mi je treća godina u klubu u Splitu. Verujem da navijači i grad cene kada se takmičiš, bez obzira na okolnosti oko tebe i to je moj mentalni sastav. Svakako moram da zahvalim Bogu. Verujem svojoj rutini i svom poslu. Mnogo stvari se dešava iza kulisa koje prosečan fan ili pojedinac ne može da vidi. Moji treneri i saigrači vide posao svaki dan - rekao je Šorter, a prenosi zvanični sajt regionalnog takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šorter igrač meseca u ABA ligi

Izvor: B92, 31.Jan.2024

Košarkaš Splita Šenon Šorter najkorisniji je igrač za mesec januar u ABA ligi...Američki košarkaš je imao sjaju statistiku i bio jedan od najzaslužnijih za tri pobede Splićana u poslednja četiri kola regionalnog takmičenja...Šorter je imao prosek od 21,5 poena, sedam skokova, pet asistencija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.