Cibona izbegla duel sa Radničkim u Mostaru

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Sep.2011, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona izbegla duel sa Radničkim u Mostaru

Kragujevački Radnički se odazvao pozivu Zrinjskog iz Mostara da učestvuje na četvrtom memorijalnom turniru „Mariofil Džidić”.

Turnir se igra danas i u nedelju, a pored srpske ekipe i domaćina učestvovaće još podgorička Budućnost i Mornar iz Bara.
Zanimljivo je, da je jedan od učesnika trebalo da bude zagrebačka Cibona, ali su Vukovi, prema navodima hrvatskih medija, odustali jer su želeli da izbegnu susrete sa Radničkim dva puta u mesec dana.
Naime, Kragujevčani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Cibona će se sastati u „Jezeru” 9. oktobra, na startu NLB lige.
Inače, ekipa Miroslava Nikolića će otvoriti turnir utakmicom protiv Mornara u 18.30, a finale je na programu u nedelju od 20.30.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.