Cibona izbegla turnir u Mostaru zbog Radničkog

Izvor: Blic, 10.Sep.2011, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona izbegla turnir u Mostaru zbog Radničkog

Radnički iz Kragujevca učestvovaće na četvrtom memorijalnom košarkaškom turniru “Mariofil Džidić” koji se tokom vikenda održava u Mostaru, uz učešće Budućnosti iz Podgorice, Mornara iz Bara i domaćina, Zrinjskog.

Radnički u subotu od 18:30 igra protiv Mornara, dok se u drugom polufinalu dva sata kasnije sastaju Budućnost i Zrinjski.

Kragujevac i Mostar su u vreme SFRJ bili gradovi pobratimi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a saradnju su obnovili posle 2000. godine.

Učesnik turnira trebalo je da bude i zagrebačka Cibona, ali su prema navodima hrvatskih medija oni odustali jer su želeli da izbegnu susret sa Radničkim sa kojim se sastaju u prvom kolu Jadranske lige.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarka: Radnički gost Zrinjskog

Izvor: Šumadija Press, 10.Sep.2011

Košarkaši kragujevačkog jadranskog ligaša Radničkog danas i sutra igraće na Memorijalu „Mariofil Džidić“ u Mostaru.

Nastavak na Šumadija Press...

''Đavoli'' u finalu turnira u Mostaru

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2011, 01:40

Košarkaši Radničkog plasirali su se u finale memorijalnog turnira "Mariofil Džidić" koji po četvrti put organizuje hrvatski košarkaški klub Zrinjski iz Mostara, nakon što su savladali Mornar iz Bara rezultatom 82:78 (50:42). Protivnik u finalu biće im podgorička Budućnost.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.