CIRKUS: O ovome će se dugo pričati – dva penala i ‘Panjenka’ u nikad luđoj nadoknadi na ‘Emiratima’! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIRKUS: O ovome će se dugo pričati – dva penala i ‘Panjenka’ u nikad luđoj nadoknadi na ‘Emiratima’! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala imali su pobedu u rukama protiv Barnlija, u nadoknadi je stiglo izjednačenje, a onda pravo ludilo u poslednjim sekundama meča.


Ludilo na ‘Emirejtsu’, ali bukvalno! Sudija Džon Mos bio je u centru pažnje tokom svih 90 minuta, iako u prvih 45 nije bilo pogodaka.
Prvi gol na meču postigao je Škodran Mustafi u 59. minutu i činilo se sve do iza 90. minuta da će 1:0 biti konačan rezultat meča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Izvor: youtube / WADIM)
Međutim, samo šest minuta kasnije Granit Džaka je zbog katastrofalnog starta sa dve noge dobio crveni karton i ostavio na cedilu iovako danas bledi tim Arsenala.
A onda – cirkus u finišu. Sudija Mos je u nadoknadio utakmicu za neverovatnih sedam minuta, da bi u trećem minutu tog vremena, reklo bi se opravdano, pokazao na ‘belu tačku’ u šesnaestercu Arsenala.
Kokelan je vidno sapleo napadača Barnlija, a jedanaesterac je u izjednačenje pretvorio Endi Grej za veliku radost gostujućih navijača na ‘Emiratima’.

(Izvor: youtube / WADIM)
Ali daleko od toga da je bio kraj. Arsen Venger je zaradio isključenje zbog protesta kod arbitra, ali i napravio preko potreban pritisak kod njega koji je urodio plodom četiri minuta kasnije.
Posle centaršuta sa leve strane, Ešli Barns je na drugoj stativi kramponima zakačio Lorana Košćelnog po licu i sudija je pokazao penal za Arsenal. Opravdano? Reklo bi se da jeste, ali je usporeni snimak pokazao da je Košćelni u momentu centaršuta bio u ofsajdu i da je već tada trebalo da se prekine akcija.
Ipak nije, a Aleksis Sančez je izveo ‘Panjenku’ i ‘Emirati’ su, blago rečeno, eksplodirali.

(Izvor: youtube / WADIM)

Premijer liga, 22. kolo:
Liverpul – Svonsi 2:3 (0:0)
(Firmino 55, 69 – Ljorente 48, 52, Sigurdson 74)
Bornmut – Votford 2:2 (0:1)
(King 48, Afobe 82 – Kabasele 24, Dini 64)
Kristal Palas – Everton 0:1 (0:0)
(Kolmen 87)
Midlzbro – Vest Hem 1:3 (1:2)
(Stuani 27 – Kerol 9, 43)
Stouk – Mančester junajted 1:1 (1:0)
(Mata 19. autogol – Runi 90+4)
Vest Bromvič Albion – Sanderlend 2:0 (2:0)
(Flečer 30, Brant 36)
Mančester Siti – Totenhem 2:2 (0:0)
(Sane 49, De Brujine 54 – Ali 58, Son 77/)

Nedelja:
Sautempton – Lester 3:0 (2:0)
(Vard-Provs 26, Rodrigez 39, Tadić 86)

Arsenal – Barnli 2:1 (0:0)
(Mustafi 59, Sančez 90+8 – Grej 90+3)

17.30 Čelsi – Hal



Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post CIRKUS: O ovome će se dugo pričati – dva penala i ‘Panjenka’ u nikad luđoj nadoknadi na ‘Emiratima’! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završnica za infarkt na 'Emiratima', Arsenal je drugi na tabeli!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017

Barnli u sudijskoj nadokandi došao do izjendačenja sa 'bele tačke', ali su 'Tobdžije' u poslednjim sekundama uzvratile istom merom na kraju slavile...Barnli je dugo uspešno odolevao napadima 'Tobdžija' na 'Emiratima', junački su se borili puleni Šona Diša, ali je njihov bedem popustio posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.