Bila sa slavnim košarkašem: Vodili smo ljubav četiri puta dnevno, i to - 23 godine Sad je sa sinom njegovog kolege

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 18:44

Bila sa slavnim košarkašem: "Vodili smo ljubav četiri puta dnevno, i to - 23 godine" Sad je sa sinom njegovog kolege

Skoti je bio neumoran.

Larsa Pipen (48) je u vezi sa Markusom Džordanom, sinom čuvenog Majkla Džordana, ali i dalje ne zaboravlja svog nekadašnjeg supruga Skotija Pipena (57).

Larsa je u jednoj emisiji govorila o svojoj romantičnoj vezi sa Skotijem.

No Days Off: Larsa Pippen Claims She Had Sex With Scottie Pippen Four Times EVERY NIGHT During Their 23 Year Marriage https://t.co/YjyQx39jxu pic.twitter.com/lwnP0VGqYJ

— Barstool Sports >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@barstoolsports) March 20, 2023

- Tri puta nedeljno je ništa. Skoti i ja smo imali seks četiri puta dnevno i to 23 godine! Kunem se. I na putu smo bili nerazdvojni. Privatni avioni, putovali smo sa decom, ali smo uvek nalazili vremena za nas dvoje - otkrila je Larsa Pipen.

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Larsa Pipen koja je 16 godina starija od Markusa Džordana, u istom šou programu rekla je da će promeniti prezime ako se veri za sina šestostrukog NBA šampiona Majkla Džordana.

BONUS GALERIJA: Pogledajte još slika Larse Pipen
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BIVŠA ŽENA NBA LEGENDE ŠOKIRALA JAVNOST: ‘Skoti i ja smo imali se*s četiri puta dnevno 23 godine!’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Mar.2023

Larsa je sada u vezi sa sinom legendarnog asa i saigrača nekadašnjeg supruga! Bivša supruga legendarne NBA zvezde iz zlatnog doba Čikago Bulsa, Skotija Pipena, konstantno je u centru pažnje medija u Sjedinjenim Američkim Državama. Larsa Pipen (48) trenutno je u vezi sa sinom, po mišljenju mnogih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.