TRAČ ILI ISTINA: Da li verujete da je Soraja ‘smuvala’ Nejmara?

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAČ ILI ISTINA: Da li verujete da je Soraja ‘smuvala’ Nejmara?

Španski list Mundo Deportivo piše o navodnoj vezi starlete Soraje Vučelić i fudbalera Barselone Nejmara. Naime, cela priča oko navodne veze je počela pre par meseci kada su se sreli na Ibici u jednom klubu i fotografisali. Soraja je brže-bolje iskoristila priliku da zauzme medijski prostor i na račun jedne fotografije iskonstruisala celu priču.
FOTO: Facebook

Prestižni španski list piše da se starleta nalazi u Barseloni, gde je sa prijateljicom provela >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Noć veštica, kao i da svakodnevno kači fotografije iz prestonice Katalonije i na taj način podgrejava priče o navodnoj vezi. Ona je čak pozirala i u dresu Barselone na jednoj fotografiji. Deportivo piše da je Soraja balkanska verzija Kim Kardašijan zbog svojih pozamašnih oblina, ali i navode da je u Srbiji već nekoliko puta dovođena u vezu sa ljudima iz sveta fudbala.
Podsetimo, Nejmar je pre nekoliko dana na tviter nalogu o vezi sa Vučelićevom napisao: „Da li vi to pokušavate da mi namestite devojku? Hahaha“.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić,   Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KATALONSKI MEDIJI: Balkanska Kardašijanka izmislila vezu sa našim Nejmarom

Izvor: Kurir, 04.Nov.2014

BARSELONA - Katalonski mediji navode da je srpska starleta Soraja Vučelić izmislila vezu sa fudbalerom Barselone Nejmarom da bi dobila mesto u svetskim medijima...Svi mediji širom sveta objavili su vest da je Soraja u vezi sa slavnim Brazilcem. Mundo Deportivo navodi da je srpska starleta iskoristila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.