Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja prošetala splitskom rivom u providnoj haljini ali bez Nejmara

Hrvatski mediji i dalje izražavaju svoje nezadovoljstvo zbog turbo-folk festivala koji se održava u Splitu.

Na festivalu “Ringišpil“ na kojem nastupaju folk izvođači pojavio se veliki broj poznatih ličnosti iz regiona.

Ovakav festival nije mogla da propusti ni starleta Soraja Vučelić. Prema pisanju hrvatskog “Indexa“ čuveni brazilski fudbaler Nejmar je trebalo da bude zajedno sa Sorajom, ali izgleda da je odustao od dolaska u Hrvatsku na narodnjake.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Soraja se odlučila na drugu taktiku i zato se prošetala po Splitu u provokativnoj haljini koja više otkriva nego što skriva.

Možda je to bila poruka za Nejmara šta propušta.

#design
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Soraja prošetala gole grudi

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2016, 09:15

Soraja Vučelić je ponovo uspela da skrene pažnju na sebe svojim bujnim grudima. Ona se pojavila u javnosti u providnoj crvenoj haljini, koja je otkrila njeno ogromno poprsje...Naravno, ovakvim izdanjem je uspela da zaseni sve prisutne, a muškarci nisu skidali pogled sa njenih oblina. Naime, starleta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.