Soraja opet u britanskim medijima: Neymar je srećnik!

Izvor: Tracara.com, 20.Nov.2014, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja opet u britanskim medijima: Neymar je srećnik!

Britanci oduševljeni starletinim izgledom! (foto: footydaily) Britanski Daily Mail ponovo piše o srpskoj starleti Soraji Vučelić! U nastavku priče o njenoj romansi sa fudbalerom Barselone, Neymarom, ovaj list u internet izdanju objavljuje Sorajinu fotografiju sa plaže, uz napomenu da je u Srbiji postala popularna nakon što je učestvovala u rijalitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Veliki brat. List dodaje da je Vučelićeva uslikana dok je šetala zapanjujuće dobro telo na Puro plaži u Tivtu. Neymar je srećnik (foto: footydaily) “Priča se da je Soraja oborila Neymara sa nogu, a nakon ovih fotografija nam je jasno zbog čega!” dodaje Daily Mail. Soraja, šta nam to nisi rekla? :)

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ON JE SREĆAN ČOVEK: Nejmarova nova draga Soraja Vučelić pokazala fantastično telo u bikiniju

Izvor: Story, 21.Nov.2014, 10:32

Britanski tabloid Daily Mail ponovo piše o Soraji ne štedeći komplimente za njen fizički izgled i seksepil..Soraja i Nejmar upoznali su se prošlog leta na Ibici,a njihovo prijateljstvo ubrzo se rascvetalo u romansu, piše Daily Mail, u tekstu koji se sudeći po broju komentara (više od 400) i šerova...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.