Soraja besna, prozvala novinarku: Prodaješ se za “meklaren” kolica!

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja besna, prozvala novinarku: Prodaješ se za “meklaren” kolica!

Starleta Soraja Vučelić očigledno je opet nezadovoljna pisanjem pojedinih medija o njenom privatnom životu. Naime, poznata starleta putem Fejsbuk profila prozvala je izvesnu novinarku koja se zarad ekskluzive izgleda “prodala”za nekoliko dečjih kolica i apelovala na ostale pripadnike “sedme sile” da je ne spajaju sa osobama koje ne poznaje.

“Xaxaxaxaxxaxxax piše laži o meni novinarka kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je izvesni “milioner” kupio “meklaren” kolica za decu ! Je l’ treba ja sad ovde da objavim njeno ime prezime i kako je izgledala prepiska i plan kako bi napravili da sve deluje ubedljivo? Pa sve se sazna i to iz vaše firme dragi moji novinari, zar se prodajete za jedna kolica pa morate da izmišljate bivše buduće i sadašnje koje nikad u životu upoznala nisam ! Ajde makar jednom u životu za promenu, ili napišite istinu makar da poznajem tu osobu, a ne samo da plasirate laži u nedostatku ekskluziva !! Drugi put kad im budete radili PR izmislite neku logičniju priču”, napisala je Vučelićeva na svom profilu.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.