SVET saznaje: Soraja i Stanija se srele sinoć na reviji u Novom Sadu!

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET saznaje: Soraja i Stanija se srele sinoć na reviji u Novom Sadu!

Soraja Vučelić sinoć je prošetala pistom na manifestaciji Serbia Fashion Week u Novom Sadu kao gost model kreatora Lazara Ilića. Iz prvog reda bodrila ju je, ni manje ni više, nego Stanija Dobrojević! Stanija je sedela u prvom redu i kada je Soraja prošetala pistom u ekstravagantnoj kreaciji skrenula je pogled i pretvarala se da nešto čita na svom mobilnom telefonu. Nakon što se revija završila, Stanija nije želela da se zadrži na after partiju kako se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bi srela sa svojom ljutom suparnicom. Soraja je, sa druge strane, uživala ispijajući šampanjac sa kreatorom koji ju je angažovao i sa drugim manekenkama.

Njih dve su prošle nedelje imale suđenje koje je vrlo brzo prekinuto zbog ekscesa koje je pravio advokat Dobrojevićeve.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SVET saznaje: Soraja i Stanija se srele sinoć na reviji u Novom Sadu!

Izvor: Scandal.rs, 27.Apr.2015

Soraja Vučelić sinoć je prošetala pistom na manifestaciji Serbia Fashion Week u Novom Sadu kao gost model kreatora Lazara Ilića. Iz prvog reda bodrila ju je, ni manje ni više, nego Stanija Dobrojević! Stanija je sedela u prvom redu i kada je Soraja prošetala pistom u ekstravagantnoj kreaciji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.