Rijaliti o Staniji i Soraji?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijaliti o Staniji i Soraji?

Srpske starlete Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić dobile su ponudu od televizije "Pink" da snime svoj rijaliti šou, piše ''Telegraf''.

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić

Ideja je da Stanija i Soraja budu izložene kamerama 24 sata i moraće da se bore za naklonost publike navodi taj portal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Popularne starlete se i dalje premišljaju oko ponude, a u narednom vremenskom periodu trebalo bi da bude poznato da li će do realizacije ovog projekta stvarno doći.

 

Obe imaju iskustva sa rijaliti emisijama - Soraja je učestvovala u ''Velikom bratu'', dok je Stanila bila takmičar u ''Farmi''.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Stanija i Soraja dobijaju rijaliti šou?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2014

Srpske starlete Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić dobile su ponudu od televizije "Pink" da snime svoj rijaliti šou, piše ''Telegraf''. ..Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić..Ideja je da Stanija i Soraja budu izložene kamerama 24 sata i moraće da se bore za naklonost publike navodi taj portal... ..Popularne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.