Pojavila se prepiska Soraje i njenog MUŽA! Jedan detalj ŠOKIRAO sve!

Izvor: Svet, 24.Maj.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavila se prepiska Soraje i njenog MUŽA! Jedan detalj ŠOKIRAO sve!

Poslednje što znamo o Soraji Vučelić jeste da se verila za veoma bogatog Rusa, za koga se samo potvrđeno zna da se zove Vladimir.

Poznato je da joj je on stavio skupoceni prsten na ruku i to u prestižnom moskovskom restoranu koji se nalazi na 84. spratu jedne zgrade, a Soraja je pristala na ovu prosidbu iako su u tom periodu bili u vezi samo tri meseca.
Prema prepisci koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je objavila na društvenim mrežama, čini se da je Vučelićeva izgovorila sudbonosno “da” daleko od domaćih medija.
Soraja, moramo da razgovaramo. Zaista. Probudi se – piše u porukama koje joj on šalje, na šta mu, dva sata kasnije, starleta odgovara:
Ko je to?
Zanimljivo. Tvoj muž – odgovara joj on, na šta je komentar Vučelićeve samo to da je “luda”.

Ono što posebno privlači pažnju je to da Soraja do sada nije imala zapisan u telefonu broj svog supruga…
SvetSvet
The post Pojavila se prepiska Soraje i njenog MUŽA! Jedan detalj ŠOKIRAO sve! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.