Ne žele starletu: Modni kreatori otkazuju revije na kojima je Soraja model

Izvor: Svet, 22.Nov.2015, 02:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne žele starletu: Modni kreatori otkazuju revije na kojima je Soraja model

Hrvatski modni kreatori su se pobunuli protiv ideje da starleta Soraja Vučelić na pisti ponese neke od njihovih kreacija, pa čak idu i dotle da otkažu zakazane revije.
Baš me briga za nju, nebitna je. Moju reviju neće nositi, nekako je ne vidim u mojoj sofisticiranoj odeći. A zar ona uopšte sme da prežđe granicu?”, pitao je jedan od izlagača sa kojim se složilo i nekoliko njegovih kolega, piše 24.sata.hr
Oni smatraju da niko neće komentarisati garderobu, već starletin izgled, a ona pak odgovara da su protiv nje digli glas oni čiju je reviju odbila da nosi.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Modni dizajneri otkazuju revije zbog Soraje!?

Izvor: Tracara.com, 22.Nov.2015

Pobuna dizajnera protiv starlete (foto: Instagram) Hrvatski modni kreatori pobunuli su se protiv ideje da starleta Soraja Vučelić na pisti ponese neke od njihovih kreacija, pa čak idu i dotle da otkažu zakazane revije, prenosi Svet. “Baš me briga za nju, nebitna je. Moju reviju neće nositi,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.